![]() |
Arapça - Türkçe Sözlük 1.0
Arapça - Türkçe Sözlük
Tanıtım: ÜReticiden : Arapça-Türkçe sözlük ile karşınızdayız. Eser, yeni başlayanlara hitap eden, bir kelime bir anlam felsefesine sahip bir ürün. Kolayca bilgisayarınıza kurup açabilir ve kelimelerin karşılığına hızlı bir biçimde erişebilirsiniz. Not: Her türlü destek için üretici sitesinden yardım alabilirsiniz. JAVA NASIL ÇALIŞTIRILIR ? Uygulama dosyası dist klasörü içinde .jar uzantısı ile geliyor. Ayarlar tamamsa bu dosyaya çift tıklayarak programı çalıştırabilirsiniz. Diğer bir yol da komut satırında dist klasörüne gelerek "java -jar dosyaismi.jar" komutunu vermektir. Burada dosya ismi yerine dosyanın gerçek adını yazmalısınız. Bir diğer yol da jar dosyasına sağ tıklayarak c:programFilesjavajre1.5.xinjavaw (JAVA MAKİNESİ) programı ile birlikte açmaktır. KISITLAMALAR : Demo sürümü yaklaşık 2700 kelime içeriyor Sürüm : 1.0 Boyut : 724 Kb Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP Üretici Firma : Murat iNAN Arapça - Türkçe Sözlük 1.0 |