Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
estetik, göğüslerimin, miyim, olduğunu, sevgilime, söylemeli

Göğüslerimin Estetik Olduğunu Sevgilime Söylemeli Miyim?

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Göğüslerimin estetik olduğunu sevgilime söylemeli miyim?

* Soru: 27 yaşındayım Göğüslerim estetikli Yeni sevgilim göğüslerimin estetik olduğunu öğrendiğinde dişiliğime dair negatif düşünceleri olur mu? SU/İstanbul

Kişiler kendilerini daha iyi hissetmek ve görünüşlerine daha fazla güvenmek için estetik operasyonlara başvurabiliyorlar Eğer siz geçirdiğiniz operasyonun sonucundan memnunsanız ve kendinize güveniniz arttıysa, ameliyat başarıya ulaşmış demektir Yeni başlayacağınız ilişki konusunda endişelenmenize gerek olduğunu düşünmüyorum Çünkü siz bu kişiyi tanımadan önce bir ihtiyaç hissetmişsiniz ve estetik operasyon geçirmişsiniz, bu sizin kendi kararınızdır, kimse bundan dolayı sizin için olumsuz bir şey düşünemez Erkek arkadaşınızın, sizin dişiliğinizle ilgili olarak da olumsuz bir yargıya kapılacağını sanmıyorum

Üzerinde durmayın
Önemli olan geçmiş değil şimdidir Sizin bu durumdan neden rahatsızlık duyduğunuzu sorgulamanız gerekli, hâlâ kendinize güvenle ilgili bir eksiklik duyuyor olabilirsiniz Bence bu konu üzerinde fazla durmayın, ilişkiniz ilerledikçe ve aranızda güven oluştukça, bunu erkek arkadaşınıza anlatabilirsiniz ya da onun fark etmesini bekleyebilirsiniz Ancak her iki durumda da olumsuz bir tepki ile karşılaşacağınızı sanmıyorum

CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Önemli olan sizin kararınızdır, kimse olumsuz düşünmez!

* 27 yaşında bekar bir kadınım, geçen yıl göğüslerimden estetik ameliyat oldum Yeni bir ilişkiye başlıyorum Bunu ona nasıl söyleyebilirim? SU/Van

Kişiler kendilerini daha iyi hissetmek ve görünüşlerine daha fazla güvenmek adına estetik operasyonlara başvurabiliyorlar Eğer, siz geçirdiğiniz operasyonun sonucundan memnunsanız ve kendinize güveniniz arttıysa, ameliyat başarıya ulaşmış demektir

Üzerinde durmayın! Yeni başlayacağınız ilişki konusunda endişelenmenize gerek olduğunu düşünmüyorumÇünkü siz, bu kişiyi tanımadan önce bir ihtiyaç hissetmişsiniz ve estetik operasyon geçirmişsiniz Bu sizin kendi kararınızdır, kimse bundan dolayı sizin için olumsuz bir şey düşünemez Erkek arkadaşınızın sizin dişiliğinizle ilgili olarak da olumsuz bir yargıya kapılacağını sanmıyorum Önemli olan geçmiş değil, şimdidir Sizin bu durumdan neden rahatsızlık duyduğunuzu sorgulamanız gerekli Hâlâ kendinize güveninizle ilgili bir eksiklik duyuyor olabilirsiniz Bence bu konu üzerinde fazla durmayın, ilişkiniz ilerledikçe ve aranızda güven oluştukça, uygun bir zamanda bunu erkek arkadaşınıza anlatabilirsiniz ya da onun fark etmesini de bekleyebilirsiniz Ancak her iki durumda da olumsuz bir tepki ile karşılaşacağınızı sanmıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com