![]() |
Göğüslerimin Estetik Olduğunu Sevgilime Söylemeli Miyim?
Göğüslerimin estetik olduğunu sevgilime söylemeli miyim?
* Soru: 27 yaşındayım. Göğüslerim estetikli. Yeni sevgilim göğüslerimin estetik olduğunu öğrendiğinde dişiliğime dair negatif düşünceleri olur mu? S.U./İstanbul http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg Kişiler kendilerini daha iyi hissetmek ve görünüşlerine daha fazla güvenmek için estetik operasyonlara başvurabiliyorlar. Eğer siz geçirdiğiniz operasyonun sonucundan memnunsanız ve kendinize güveniniz arttıysa, ameliyat başarıya ulaşmış demektir. Yeni başlayacağınız ilişki konusunda endişelenmenize gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü siz bu kişiyi tanımadan önce bir ihtiyaç hissetmişsiniz ve estetik operasyon geçirmişsiniz, bu sizin kendi kararınızdır, kimse bundan dolayı sizin için olumsuz bir şey düşünemez. Erkek arkadaşınızın, sizin dişiliğinizle ilgili olarak da olumsuz bir yargıya kapılacağını sanmıyorum. Üzerinde durmayın Önemli olan geçmiş değil şimdidir. Sizin bu durumdan neden rahatsızlık duyduğunuzu sorgulamanız gerekli, hâlâ kendinize güvenle ilgili bir eksiklik duyuyor olabilirsiniz. Bence bu konu üzerinde fazla durmayın, ilişkiniz ilerledikçe ve aranızda güven oluştukça, bunu erkek arkadaşınıza anlatabilirsiniz ya da onun fark etmesini bekleyebilirsiniz. Ancak her iki durumda da olumsuz bir tepki ile karşılaşacağınızı sanmıyorum. CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR. CEM KEÇE |
Göğüslerimin Estetik Olduğunu Sevgilime Söylemeli Miyim?
Önemli olan sizin kararınızdır, kimse olumsuz düşünmez!
* 27 yaşında bekar bir kadınım, geçen yıl göğüslerimden estetik ameliyat oldum. Yeni bir ilişkiye başlıyorum. Bunu ona nasıl söyleyebilirim? S.U./Van http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg Kişiler kendilerini daha iyi hissetmek ve görünüşlerine daha fazla güvenmek adına estetik operasyonlara başvurabiliyorlar. Eğer, siz geçirdiğiniz operasyonun sonucundan memnunsanız ve kendinize güveniniz arttıysa, ameliyat başarıya ulaşmış demektir. Üzerinde durmayın! Yeni başlayacağınız ilişki konusunda endişelenmenize gerek olduğunu düşünmüyorum.Çünkü siz, bu kişiyi tanımadan önce bir ihtiyaç hissetmişsiniz ve estetik operasyon geçirmişsiniz. Bu sizin kendi kararınızdır, kimse bundan dolayı sizin için olumsuz bir şey düşünemez. Erkek arkadaşınızın sizin dişiliğinizle ilgili olarak da olumsuz bir yargıya kapılacağını sanmıyorum. Önemli olan geçmiş değil, şimdidir. Sizin bu durumdan neden rahatsızlık duyduğunuzu sorgulamanız gerekli... Hâlâ kendinize güveninizle ilgili bir eksiklik duyuyor olabilirsiniz. Bence bu konu üzerinde fazla durmayın, ilişkiniz ilerledikçe ve aranızda güven oluştukça, uygun bir zamanda bunu erkek arkadaşınıza anlatabilirsiniz ya da onun fark etmesini de bekleyebilirsiniz. Ancak her iki durumda da olumsuz bir tepki ile karşılaşacağınızı sanmıyorum. |