Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altında, aşırı, baskı, hissediyorum, kendimi, yapmalıyım

Kendimi Aşırı Baskı Altında Hissediyorum Ne Yapmalıyım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kendimi Aşırı Baskı Altında Hissediyorum Ne Yapmalıyım

Kendimi aşırı baskı altında hissediyorum ne yapmalıyım

34 yaşında yoğun çalışan bir kadınım Kendimi aşırı baskı altında hissediyorum Bir arkadaşım psikoloğa gitmemi önerdi Bazıları da ilaç tavsiye ediyor AY/İstanbul

Psikolojik tedavi önemlidir
Aşırı stres yaşıyorsanız psikoterapiden ilaç tedavisine kadar pek çok seçenekten yararlanabilirsiniz Stresinizin neden kaynaklandığının tespit edilmesi ilk aşamada çok önemlidir

STRESİNİZİ AZALTIR
Son dönemde yapılan bir çalışmaya göre; psikolojik destek, hem kaygı ve endişe durumunu azaltıyor, hem de stres hormonu seviyelerini düşürüyor Bu durum özellikle ilaç ve psikolojik desteği bir arada aldığınızda etkisini gösteriyor Kendinizi bunalımda hissediyorsanız doktorunuzun önerisi ile ilaç tedavisi uygulanırken psikolojik tedaviden de kaçınmayın Arkadaş tavsiyesi ile ilaç almanız ise en iyi ihtimalle işe yaramayan bir sonuca, en kötü ihtimalle de istenmeyen yan etkilere neden olacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com