Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
egresiz, havalarda, sıcak, yapılmalı

Sıcak Havalarda Nasıl Egresiz Yapılmalı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sıcak havada ağır egzersizler yapmayın

Yakında tatile çıkacağım için son günlerde çok sık egzersiz yapıyorum Ancak bu, beni çok yoruyor Sizce sağlığımı tehlikeye mi atıyorum? Ekrem U/İzmir

Sıcak ve nemli hava pek çok sağlık sorununa yol açıyor Aşırı sıcaklar nedeniyle su ve tuz kaybeden vücudunuz, güçsüz düşer Kalp-damar hastalığı riski olanlarda, sıcak havalar tansiyon düşüklüğü ile kalp ritminde bazı sorunlar yaratabiliyor Sıcak havada yapılan egzersizler bu olumsuz etkiyi artırıyor Kış boyunca düzenli egzersiz yapmadıysanız ya da yüksek tansiyon, şeker hastalığı, aşırı kilo gibi bir sağlık sorununuz varsa; yaz tatilinifırsat bilip hemen ağır egzersizlere başlamayın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com