![]() |
Çin Mutfağının Sırları Kitabının Özeti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Mutfağının Sırları Kitabının ÖzetiÇin Mutfağının Sırları Deh-Ta Hsiung, Çin mutfağı ile ilgili bir ömürlük bilgisini, başarılı bir şekilde evde en sevdiğiniz yemekleri yapabilmeniz için sizlerle paylaşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Açıkçası, mükemmeliği yaratan ele geçirilmesi zor sırları açığa vuruyor ![]() Bu kitap, otantik Çin restoran mutfağına damgasını vuran zor yakalanan tatlar, müthiş kıvamlar, kokular, renkler ve şekillerin uyumlu birleşimini yaratabilmeniz için gerekli her aşamayı size gösteriyor ![]() Deh-Ta Hsiung, İngiltere'deki en önde gelen Çin mutfağı otoritesidir ![]() Şu ana kadar yemekle ilgili bir düzineden fazla basılmış kitabın yazarıdır ![]() Aynı zamanda dünyaca tanınan bir eğitmendir ![]() Çin Mutfağı Okulu'nda ve İngiltere, Fransa, İrlanda, Finlandiya, hatta Hindistan'a kadar birçok yemek okulunda da sürekli olarak eğitimler vermiştir ![]() Yazar : Deh-Ta Hsiung Yayınevi : Elips Kitap Sayfa Sayısı : 192 Etiket Fiyatı : 35,00 YTL Basım Tarihi : Mayıs 2008 |
![]() |
![]() |
|