ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kitap Özetleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=654)
-   -   Çin Mutfağının Sırları Kitabının Özeti (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1022909)

Prof. Dr. Sinsi 11-03-2012 06:32 PM

Çin Mutfağının Sırları Kitabının Özeti
 
Çin Mutfağının Sırları

Deh-Ta Hsiung, Çin mutfağı ile ilgili bir ömürlük bilgisini, başarılı bir şekilde evde en sevdiğiniz yemekleri yapabilmeniz için sizlerle paylaşıyor. Tek bir basit yemekten, detaylı ve görkemli bir şölene kadar...

Açıkçası, mükemmeliği yaratan ele geçirilmesi zor sırları açığa vuruyor.

Bu kitap, otantik Çin restoran mutfağına damgasını vuran zor yakalanan tatlar, müthiş kıvamlar, kokular, renkler ve şekillerin uyumlu birleşimini yaratabilmeniz için gerekli her aşamayı size gösteriyor.

Deh-Ta Hsiung, İngiltere'deki en önde gelen Çin mutfağı otoritesidir.

Şu ana kadar yemekle ilgili bir düzineden fazla basılmış kitabın yazarıdır.

Aynı zamanda dünyaca tanınan bir eğitmendir. Londra'daki Ken Lo

Çin Mutfağı Okulu'nda ve İngiltere, Fransa, İrlanda, Finlandiya, hatta Hindistan'a kadar birçok yemek okulunda da sürekli olarak eğitimler vermiştir.

Yazar : Deh-Ta Hsiung

Yayınevi : Elips Kitap

Sayfa Sayısı : 192

Etiket Fiyatı : 35,00 YTL

Basım Tarihi : Mayıs 2008


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.