Gaspacho - İtalyan Mutfağı Tarifi |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gaspacho - İtalyan Mutfağı TarifiMalzemeler
Tost ekmekleri hariç bütün malzemeleri mutfak robotunda öğütün Hazırladığınız karışımı derin bir kabın içerisine alın ve buzları ilave edin Buzdolabında 2 saat bekletin Servis yapmadan önce küp şeklinde doğradığınız ekmekleri yağda kızartın Sıcak olarak çorbanın içerisine koyun, servis yapın |
Gaspacho - İtalyan Mutfağı Tarifi |
10-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gaspacho - İtalyan Mutfağı TarifiSoğuk Gaspacho Çorbası Tarifi Malzemeler 100 gr domates 20 gr salatalık 10 gr soğan Tabasco sos Krema Kruton Ekmek için Malzemeler 1 dilim tost ekmeği Sarımsak Tereyağ Maydanoz Hazırlanışı Tüm malzemeleri blender'a alın ve çekin İçine bir miktar buz ilave edip buzdolabında yarım saat bekletin Bu sırada kruton ekmekleri için; ekmeği küp şeklinde doğrayın Sarımsak, tereyağ ve maydanozu bir kapta karıştırıp küp ekmekleri karışıma bulayın 180 derecelik fırında beş dakika pişirin Soğumuş olan çorbayı kruton ekmekleri ve kremayla süsleyerek servis yapın |
|