![]() |
Kuru Kayısı Tatlısı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuru Kayısı Tatlısı TarifiKuru Kayısı Tatlısı Tarifi Malzemeler
|
![]() |
![]() |
![]() |
Kuru Kayısı Tatlısı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuru Kayısı Tatlısı TarifiKuru Kayısı Tatlısı Tarifi 200 g Kuru kayısı 200 g Şeker (3 ![]() 2 tatlı kaşığı Limon suyu (dolu olmayan) 50 g Su (3/4 fincan) 10 bardak Su Bir lüle Kaymak Bir tencereye, 10 bardak su içerisinde bir gün bırakılarak iyice yumuşatılmış 200 g kuru kayısı, 200 g şeker (3 ![]() ![]() Kayısılar soğuyunca, bunları ortalarından yarılarına kadar yararak, içlerine bir lüle kaymağı hepsine yetecek şekilde eşit olarak doldurunuz ve tabaklara koyarak yoğun şurubu ile birlikte servis yapınız ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kuru Kayısı Tatlısı Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuru Kayısı Tatlısı Tarifi250 gr kuru kayısı 1 ![]() 1 çay bardağı su Yarım limon suyu Biraz kaymak ve toz fıstık Öncelikle eğer kayısılarınız çok kuru ise ılık suda 15 dakika bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|