![]() |
Kayısılı Jöleli Turta Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayısılı Jöleli Turta TarifiKayısılı Jöleli Turta Tarifi Malzemeler: 2 su bardağı un 125 gr ![]() 1 paket kabartma tozu 1/ 2 su bardağı toz şeker 1 yumurta 1 paket vanilya KREMA: 250 gr ![]() 1 çay bardağı şeker 2 yumurta 1 çay bardağı un 1 paket limonlu jöle ÜZERİNE 300 gr ![]() Yapılışı: Yağ, şeker, yumurta çırpılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krema malzemeleri karıştırılarak muhallebi gibi pişirilir ![]() Pişmiş ve soğumuş pastanın üzerine soğuttuğumuz krema her tarafına muntazam bir şekilde yayılır ![]() Üzerine yarım kayısıları dizilip, üzerine limon jölesiyle süslenir ![]() |
![]() |
![]() |
|