![]() |
Tuna |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() TunaTuna Malzemeler: 1 paket Un 3 yumurta 7-8 yemek kaşığı su 230 g (1 su bardağı) portakal reçeli 1 poşet Dr ![]() 250 ml (2,5 çay bardağı) süt 1 poşet Dr ![]() 150 ml (1,5 çay bardağı) buzdolabında soğutulmuş süt 65 g (1 çay bardağı) tuzsuz badem 80 g bitter çikolata Hazırlanışı: Pandispanya unu yumurta ve su ile 7-8 dakika çırpın ![]() ![]() Pişirme ayarları: Turbo Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Elektrikli Mini / Midi Fırın: 150°C / 170°C (önceden ısıtılmış) Pişirme Süresi: Yaklaşık 20-30 dakika Fırından çıkartıp soğutun ![]() Portakal reçelini pandispanyanın üzerine yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bademleri sıcak suda 15-20 dakika bekletip suyunu süzün, kabuklarını ayıklayın ve ince dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|