![]() |
Sarma Baklava Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarma Baklava TarifiSARMA BAKLAVA Malzeme: 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 kaşık sirke 250 gr ceviz 2 yumurta 5 su bardağı un Şurubu: 5 su bardağı şeker 3 ![]() Açmak için: 300 gr nişasta 200 gr un üzerine 500 gr tereyağı Yapılışı: Bir kapta yağ, süt, sirke, yumurta, kabartma tozu konarak kaşıkla çırpılır ![]() ![]() ![]() ![]() Yarım santim kalınlığında açılıp üstüne bol ceviz serpilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şeker ile su karıştırılarak pişirilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sarma Baklava Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarma Baklava TarifiPaylaşım için çok teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
Sarma Baklava Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarma Baklava TarifiSarma Baklava Tarifi Baklavalık bir yufkayı hamur tahtasına sererek, üzerine tereyağı serpiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Baklavayı tereyağlı kâğıtla örtüp fırına verirseniz altı kızarır, üstü beyaz kalır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|