![]() |
Pötibörlü Kestaneli Kabak Tatlısı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pötibörlü Kestaneli Kabak Tatlısı TarifiPötibörlü Kestaneli Kabak Tatlısı Tarifi 400 gr bal kabağı 1 su bardağı toz şeker 150 gr bitter çikolata 1 paket Ülker Pötibör Çoko Bisküvi 100 gr haşlanmış kestane veya hazır kestane püresi 50 gr ceviz içi Süslemek için: 4 adet kestane şekeri Bisküvi kırıkları ve kıyılmış ceviz Bal kabağını küp küp doğradıktan sonra üzerine 1 bardak toz şeker serpip kapağı kapalı olarak bir tencerede pişirin ![]() ![]() Arası çikolatalı pötibör bisküvileri robotta çekerek toz haline getirin ![]() ![]() Kabak püresi soğuduktan sonra içine çekilmiş ceviz ve bisküvi tozunun yarısını ilave edip karıştırın ![]() Çikolatayı benmaride eritin ![]() ![]() ![]() Servis kaselerini, yarısına kadar cevizli ve bisküvili kabak püresi ile doldurun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|