![]() |
Vişneli Cheesecake Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vişneli Cheesecake TarifiVişneli Cheesecake Tarifi İçindekiler 2 paket eti burçak bisküvi 150 gr yumusak margarin 1 paket vanilya 1 pınar labne peynir 1 bardak yoğurt 3 yumurta sos için: 1 paket donmus visne 2 bardak visne suyu 2 çorba kasığı nisasta 1 bardak toz seker Bisküvileri Tefal Rondo'ya atıp un haline getirin yumusak margarin ile yogurup kasnaklı kalıba bastırarak yayın yogurdu, toz sekeri, yumurtaları, vanilyayı çırp sonra labne peyniri ilave edip 2-3 dakika çırpıp bisküvilerin üzerine dökün ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vişneli Cheesecake Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vişneli Cheesecake TarifiKonu yanlış yerde sanırım |
![]() |
![]() |
![]() |
Vişneli Cheesecake Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vişneli Cheesecake TarifiUygun bölüme taşınmıştır teşekkürler uyarı için ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vişneli Cheesecake Tarifi |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vişneli Cheesecake Tarifi1,5 paket burçak bisküvi 75 gram tereyağ Orta kat için; 2 paket PINAR labne peyniri 1 paket vanilya 3 yumurta 1 su bardağı şeker Sosu için; dondurulmuş vişne 1 su bardağı vişne suyu 1 yemek kaşığı nişasta 1 çay bardağı şeker Bisküviler un haline gelene kadar robotta çekin ![]() ![]() PINAR Labne peyniri, yumurta, şeker ve vanilya beş dakika çırpıp bisküvilerin üzerine dökün ![]() 170 derecelik fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin ![]() Vişneler kekin üzerine koyun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vişneli Cheesecake Tarifi |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vişneli Cheesecake TarifiVişneli Cheesecake Tarifi 200 Gram Vişne püresi (İsteyen hazır alabilir) 1,5 Paket Pınar Labne 3 Adet Yumurta Sarısı 225 Gram Toz Şeker 400 Gram Pınar Krema 3 Adet Jelatin Alt Bisküvisi İçin ; 1 Paket Yulaflı Bisküvi 50 Gram Pınar Tereyağ 20 Gram Pudra Şekeri Jelatinleri bir kapta soğuk suda eritmeye koyun ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrı bir yerde bisküviyi parçalara ayırın ve ardından pudra şekeri ve tereyağını bir hamur haline getirene kadar yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() Not : Eğer fırın ev tipi davlumbaz fırınsa dikkat edin üstü fazla yanmasın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|