![]() |
Vişneli Cheesecake Tarifi
Vişneli Cheesecake Tarifi
İçindekiler 2 paket eti burçak bisküvi 150 gr yumusak margarin 1 paket vanilya 1 pınar labne peynir 1 bardak yoğurt 3 yumurta sos için: 1 paket donmus visne 2 bardak visne suyu 2 çorba kasığı nisasta 1 bardak toz seker Bisküvileri Tefal Rondo'ya atıp un haline getirin yumusak margarin ile yogurup kasnaklı kalıba bastırarak yayın yogurdu, toz sekeri, yumurtaları, vanilyayı çırp sonra labne peyniri ilave edip 2-3 dakika çırpıp bisküvilerin üzerine dökün. önceden ısıtılmıs 180 °c fırında 30-35 dakika pisirin. Diger tarafta donmus visneleri çözülmüs sekilde hazır olsun, 2 bardak visne suyu, 2 çorba kasigi seker, 2 çorba kasigi nisastayı pisirin visneler örselenmesin diye son anda ilave edin. Fırından çıkarttıgınız tart soguyunca pisirdiginiz karısımı üzerine dokün, en az 24 saat dolapta dinlendikten sonra servis yapın. |
Vişneli Cheesecake Tarifi
Konu yanlış yerde sanırım
|
Vişneli Cheesecake Tarifi
Uygun bölüme taşınmıştır teşekkürler uyarı için.
|
Vişneli Cheesecake Tarifi
1,5 paket burçak bisküvi
75 gram tereyağ Orta kat için; 2 paket PINAR labne peyniri 1 paket vanilya 3 yumurta 1 su bardağı şeker Sosu için; dondurulmuş vişne 1 su bardağı vişne suyu 1 yemek kaşığı nişasta 1 çay bardağı şeker Bisküviler un haline gelene kadar robotta çekin. Erimiş yağ ile karıştırıldıktan sonra kelepçeli kalıba yayılıp sıkıştırın. PINAR Labne peyniri, yumurta, şeker ve vanilya beş dakika çırpıp bisküvilerin üzerine dökün. 170 derecelik fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Vişneler kekin üzerine koyun. Vişne suyu, nişasta ve şekeri kaynatıp üzerine dökdükten sonra 1 gece buzdolabında dinlendirip servis edin. |
Vişneli Cheesecake Tarifi
Vişneli Cheesecake Tarifi
200 Gram Vişne püresi (İsteyen hazır alabilir) 1,5 Paket Pınar Labne 3 Adet Yumurta Sarısı 225 Gram Toz Şeker 400 Gram Pınar Krema 3 Adet Jelatin Alt Bisküvisi İçin ; 1 Paket Yulaflı Bisküvi 50 Gram Pınar Tereyağ 20 Gram Pudra Şekeri Jelatinleri bir kapta soğuk suda eritmeye koyun.Bir mayonez tenceresinde Pınar labne ve şekeri kabarıncaya kadar çırpın.Daha sonra labneli karışımının içine yumurta sarılarını ve kremayı karışıma ekleyin.Jelatinler eridikten sonra labneli karışıma karıştırarak yedirin. Ayrı bir yerde bisküviyi parçalara ayırın ve ardından pudra şekeri ve tereyağını bir hamur haline getirene kadar yoğurun.Daha sonra bisküvili karışımı kalıbın altına yayın ve labneli karışımı içine dökün.Dolapta soğumaya bırakın ve önceden ısıtılmış fırına 150 derecede 25 dakikaya atın. Ayrıca bir kapta vişne püresini şekerle birlikte eritin ve cheescake'in üstüne dökün. Not : Eğer fırın ev tipi davlumbaz fırınsa dikkat edin üstü fazla yanmasın.Ayrıca 1 gün süreyle dolapta bekletmenizi öneririm. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.