![]() |
Hangel Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hangel TarifiHangel Tarifi ( Kars ) Malzemeleri: 1 kg ![]() 3 bardak su, bir tutam tuz, 2 adet yumurta, 1 baş soğan, 200 gr ![]() 1 yemek kaşığı salça, 1 kilo yoğurt, 2 diş sarımsak ![]() Yapılışı: 1 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük kazan içerisindeki pişen kare şeklindeki hangeller büyük bir süzgeçten geçirilerek içi yoğurtlanmış bir tepsiye dökülür ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hangel Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hangel TarifiHangel Tarifi Malzeme
![]() Yapılışı: Derin bir kabın içerisinde unu, tuzu ve alabildiği kadar suyu, hamur kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğuralım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]()
|
![]() |
![]() |
|