Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
barbunya, tarçınlı, tarifi, zeytinyağlı

Tarçınlı Zeytinyağlı Barbunya Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tarçınlı Zeytinyağlı Barbunya Tarifi



Tarçınlı Zeytinyağlı Barbunya

1+1/2 kg taze barbunya
2 adet kırmızı çarliston köz biberi
3 adet büyük boy domates
1 çubuk (on santim kadar) tarçın
1 büyük boy kuru soğan
1 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
2 su bardağı sızma zeytinyağı
3 su bardağı içme suyu
1/4 demet maydanoz

Taze barbunya fasulyesini ayıklayın, kırmızı çarliston biberini rondel doğrayın ve maydanoz hariç bütün malzemeyi tencereye koyup bir saat ağır ateşte pişirin Servis sırasında ince kıyım maydanozu üzerine serpiştirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.