Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buğulama, domatesli, tarifi, tavuk

Domatesli Tavuk Buğulama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Domatesli Tavuk Buğulama Tarifi



Domatesli Tavuk Buğulama

2 tavuk budu
2 tavuk göğüs eti
6 adet iri domates
6 adet biber (dolmalık)
1 kaşık salça
Taze nane
Tuz
Karabiber
Yarım bardak ayçiçek yağı

Tavukların kemiklerini ayırın Tuzunu katıp suda biraz pişirdikten sonra tepsiye alın Domatesleri soyun yağı da koyun ayın Bir kaşık da kaynatın ve pişen tavukların üzerine dökün Biraz da tavuğun suyundan koyup fırına verin 15 dakika fırında piştikten sonra servis yapın Yanına pilav ve yeşil salata, soğuk karpuz iyi gider

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.