ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Domatesli Tavuk Buğulama Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1007386)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 04:01 AM

Domatesli Tavuk Buğulama Tarifi
 
Domatesli Tavuk Buğulama

2 tavuk budu
2 tavuk göğüs eti
6 adet iri domates
6 adet biber (dolmalık)
1 kaşık salça
Taze nane
Tuz
Karabiber
Yarım bardak ayçiçek yağı

Tavukların kemiklerini ayırın. Tuzunu katıp suda biraz pişirdikten sonra tepsiye alın. Domatesleri soyun yağı da koyun. ayın. Bir kaşık da kaynatın ve pişen tavukların üzerine dökün. Biraz da tavuğun suyundan koyup fırına verin. 15 dakika fırında piştikten sonra servis yapın. Yanına pilav ve yeşil salata, soğuk karpuz iyi gider.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.