Mariniyer Usulü Balık Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mariniyer Usulü Balık TarifiMARİNİYER USULÜ BALIK Malzemeler (4 kişi için) 1 Kg Beyaz etli balık (Levrek, Kefal, Mercan, İskorpit, Kırlangıç gibi balıklardan yapılabilir) 2,5 bardak Su 1 adet Soğan Maydanoz ya da Dereotu Tuz Balık Sosu SÜSLEMEK İÇİN 1 adet Kuru Soğan 4-5 diş Sarımsak Maydanoz ve Dereotu Limon Bir tencereye 1 Kg temizlenmiş beyaz etli balık, 2,5 bardak su, 1 soğan, maydanoz ya da dereotu, tuz konularak ½ saat kadar kaynatılır (köpükler kepçe ile alınır) Pişirilen balıkların deri ve kılçıkları alınır Servis tabağının ortasına konularak soğan, ince ince kıyılmış sarımsak, hazırladığımız Balık Sosu, limon, maydanoz ve dereotu ile süslenir Servis soğuk olarak yapılır |
Mariniyer Usulü Balık Tarifi |
10-28-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mariniyer Usulü Balık TarifiAlıntı: alixx Nickli Üyeden Alıntı cerenxx aq senın haha Konuşmalarına dikkat et önce konuşmayı ögrende gel ne kadar terbiyesizsin sen yaa öle biri yok bizde Bidaha bu sitede küfür etme edeceksen git bşka bi yerde et burdaküfür etmeeeeee |
|