Etli Kereviz Yemeği Tarifi Yapılışı Nasıl Yapılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Etli Kereviz Yemeği Tarifi Yapılışı Nasıl YapılırEtli Kereviz Yemeği Tarifi Yapılışı Yapılışı Mazemeleri Malzemeler: ? 35 gr Kuşbaşı et? 1 büyük boy soğan ? Yarım su bardağı sıvı yağ ? 1 büyük boy havuç ? 4 - 5 diş sarımsak ? Yeteri kadar un ? Yeteri kadar sıcak su ? 4 adet kereviz ? Tuz ? 1 tutam toz tavuk bulyon ? 1 adet yumurta ? 1 adet limon suyu Hazırlanışı: Eti tencerede haşlayın Soğanı doğrayın ve ayrı bir tencerede kızgın yağda kavurun Havucu kük küp doğrayın ve tencereye atın Sarımsakları ince ince doğrayın, tencereye atarak karıştırın![]() Yeteri kadar un ekleyerek kavurun Üzerine sıcak su ekleyerek biraz karıştırdıktan sonra haşladığınız eti yemeğe ekleyin Kerevizleri doğrayarak tencereye alın ve karıştırın![]() Tuz, toz tavuk bulyon ekleyin, karıştırın Terbiyesi için yumurta ve limon suyunu bir kapta iyice çırptıktan sonra yemeğe ekleyin Yaklaşık 10 dakika daha piştikten sonra yemeğimiz servise hazır![]() Afiyet olsun
|
|
|
|