![]() |
Etli Kereviz Yemeği Tarifi Yapılışı Nasıl Yapılır
Etli Kereviz Yemeği Tarifi Yapılışı Yapılışı Mazemeleri
Malzemeler: ? 35 gr. Kuşbaşı et ? 1 büyük boy soğan ? Yarım su bardağı sıvı yağ ? 1 büyük boy havuç ? 4 - 5 diş sarımsak ? Yeteri kadar un ? Yeteri kadar sıcak su ? 4 adet kereviz ? Tuz ? 1 tutam toz tavuk bulyon ? 1 adet yumurta ? 1 adet limon suyu Hazırlanışı: Eti tencerede haşlayın. Soğanı doğrayın ve ayrı bir tencerede kızgın yağda kavurun. Havucu kük küp doğrayın ve tencereye atın. Sarımsakları ince ince doğrayın, tencereye atarak karıştırın. Yeteri kadar un ekleyerek kavurun. Üzerine sıcak su ekleyerek biraz karıştırdıktan sonra haşladığınız eti yemeğe ekleyin. Kerevizleri doğrayarak tencereye alın ve karıştırın. Tuz, toz tavuk bulyon ekleyin, karıştırın. Terbiyesi için yumurta ve limon suyunu bir kapta iyice çırptıktan sonra yemeğe ekleyin. Yaklaşık 10 dakika daha piştikten sonra yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.