![]() |
Gulaş Macaristan Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gulaş Macaristan TarifiGulaş (Macaristan) MALZEMELER 1 ![]() 2 Çorba Kaşığı Tereyağı 4 Çorba Kaşığı İnce Doğranmış Soğan 1 Çorba Kaşığı Un 1 Çorba Kaşığı Tatlı Kırmızıbiber 1/2 Çay Kaşığı Acı Kırmızıbiber 1 Çay Kaşığı Kimyon 4 Adet Domates 1-2 Dal Maydanoz 1 Tatlı Kaşığı Nane 1 Tatlı Kaşığı Dereotu Tuz YAPILIŞ TARİFİ Bir tencerede tereyağını eritip eti ve ince doğranmış soğanı ilave edin ![]() Soğanlar sararınca un ve kırmızıbiberleri ekleyin ![]() karıştırın ![]() ![]() Domateslerin kabuklarını soyup küçük doğrayın ![]() naneyi ince kıyın ![]() ekleyin ![]() ![]() Tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya kadar pişirin ![]() haşlanmış patates ile servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gulaş Macaristan Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gulaş Macaristan TarifiMALZEMELER 1 ![]() 2 Çorba Kaşığı Tereyağı 4 Çorba Kaşığı İnce Doğranmış Soğan 1 Çorba Kaşığı Un 1 Çorba Kaşığı Tatlı Kırmızıbiber 1/2 Çay Kaşığı Acı Kırmızıbiber 1 Çay Kaşığı Kimyon 4 Adet Domates 1-2 Dal Maydanoz 1 Tatlı Kaşığı Nane 1 Tatlı Kaşığı Dereotu Tuz YAPILIŞ TARİFİ Bir tencerede tereyağını eritip eti ve ince doğranmış soğanı ilave edin ![]() Soğanlar sararınca un ve kırmızıbiberleri ekleyin ![]() karıştırın ![]() ![]() Domateslerin kabuklarını soyup küçük doğrayın ![]() naneyi ince kıyın ![]() ekleyin ![]() ![]() Tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya kadar pişirin ![]() haşlanmış patates ile servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|