![]() |
Tavuk Corbasi Yunan Mutfagi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Corbasi Yunan MutfagiTavuk Corbasi -------------------------------------------------------------------------------- Malzemeler: 1/2 su Bardagi Pirinc 7,5 su Bardagi Tavuk Suyu 4 Yumurta 2 Limon Suyu 2 sap Maydanoz (ince kiyilmis) 1/2 Kahve Kasigi Karabiber 1 Cay Kasigi Tuz Yapilisi: Pirincleri iyice yikayip 30 dakika ilik suda beklettikten sonra süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencereyi orta atese oturtup corbayi 2-3 dakika pisirin ![]() ![]() ![]() *Tercihe göre,tavuk cigeri ve bol kimyon eklenebilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|