![]() |
Bergamot Reçeli Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bergamot Reçeli TarifiBergamot Reçeli Tarifi 5 adet bergamot kabuğu 1 kg ![]() 1 adet limon suyu 2 su bardağı su YAPILIŞI: Bergamot bir turunçgil meyvesidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tencereye su koyarak ocağın üstüne alalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Usulüne uygun temiz kavanozlara koyup, serin bir yerde saklayalım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bergamot Reçeli Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bergamot Reçeli TarifiBergamot Reçeli Tarifi Malzemeler: 1 kilogram bergamot 1 kilogram tozşeker 1-2 su bardağı su 4-5 adet karanfil Yarım limonun suyu Hazırlanışı: Bergamotların kalın kabuğunu ufak ufak doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|