![]() |
Zeytinli Ton Balığı Püresi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinli Ton Balığı Püresi Tarifi200 GR TON BALIĞI KONSERVESİ 100 GR ÇEKİRDEĞİ ÇIKARILMIŞ SİYAH ZEYTİN 50 GR KAPARİ 1 ÇORBA KAŞIĞI KREMA 2 YUMURTA SARISI 1 DİŞ SARMISAK ZEYTİNYAĞI TUZ KARABİBER, ACI KIRMIZIBİBER Ton balığını süzün: Sarmısağı, tonu, zeytinleri, kapariyi, yumurta sarılarını, kremayı mikserden geçirin ![]() Kaygan bir hamur elde edene dek azar azar zeytinyağı ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() Bu harcı serin bir yere kaldırın ![]() Not: Bu harç, marul veya kereviz yaprakları üzerine sürülerek kokteyllerde kullanılabilir ![]() |
![]() |
![]() |
|