|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çek, cumhuriyeti, danası, prag, süt, tarifi, usulü |
![]() |
Prag Usulü Süt Danası Tarifi (Çek Cumhuriyeti) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Prag Usulü Süt Danası Tarifi (Çek Cumhuriyeti)4 çorba kaşığı un (1 tatlı kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karabiberle karıştırılmış) 1 kg dana kolu (kemiği çıkarılıp, 5X5 cm boyutlarında iri kuşbaşı doğranmış) 60 gr (4 çorba kaşığı) tereyağı 2 orta boy soğan (ince doğranmış) 2 tatlı kaşığı çöreotu 1 su bardağı tavuk suyu 2 tatlı kaşığı kırmızıbiber 1/2 kahve kaşığı pul kırmızıbiber 180 gr mantar (silinmiş ve dilimlenmiş) 125 gr (1/2 su bardağı) krema Baharatlı unu bir tabağa serpip, kuşbaşı etleri una iyice bulayınız ![]() Büyük bir tavada tereyağı orta ateşte eritiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|