Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
güveçte, kurufasulye, sucuklu, tarifi

Güveçte Sucuklu Kurufasulye Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Güveçte Sucuklu Kurufasulye Tarifi



Güveçte SucukLu KurufasuLye Tarifi

2 su bardağı kurufasulye
Yarım kangal sucuk
1 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı salça
1 çay bardağı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 çorba kaşığı tereyağı

Kurufasulye akşamdan ıslatılır Ertesi günü yumuşayana kadar haşlanır Tencerede ince kıyılmış soğan ve sıvıyağ kavrulur Salça katılır Birkaç dakika sonra yarım daire şeklinde doğranmış sucuk katılır Kurufasulye, su ve tuz da eklendikten sonra tencerenin kapağı kapatılır 10 dakika kaynatılır ateşten alınır Buharı inince kapak açılır ve kurufasulye toprak bir kaba aktarılır Üzerine tereyağı bırakılır Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 15-20 dakika pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.