Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
demi, glace, sosu, tarifi

Demi Glace Sosu Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Demi Glace Sosu Tarifi



Demi Glace Sosu Tarifi

Sığır ve dana kemiği
1 Demet maydonoz
1 Havuç
2-3 Diş sarımsak
1 Baş soğan
1/2 Çorba kaşığı domates salçası

Dana ve sığır kemiklerini yıkayıp soğuk suda kaynatınız
Suyu kaynatılarak çektirilen bu kemikleri çıkararak fırında hafifçe kızartınız
Üzerlerine zar şeklinde kesilmiş soğan, havuç maydonoz, dereotu, sarımsak domates salçası ilave ediniz
Beraberce kırıştırarak üzerlerine soğuk su koyunuz ve 4 saal orta ısıda kaynatınız
Kaynarken suyun üzerine çıkan yağ ve köpükleri kaşıkla alınız
Haşlanmış etlerle servis ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Demi Glace Sosu Tarifi

Eski 10-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Demi Glace Sosu Tarifi



DEMİ GLACE SOS

MALZEMELER
1/2 lt espanyol sos
1/2 lt et suyu

YAPILIŞ TARİFİ
Espanyol sos ve et suyu birlikte kaynatılıpServise hazırdırDiger sosların yapımında kullanılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.