İçLi Lavaş Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İçLi Lavaş Tarifiİçli Lavaş İç harcı için malzemeler; 500gr dana eti 3 adet domates 4 adet yesil biber 2 dis sarmisak siviyag tuz,karabiber,pul biber LAVAŞ Hamuru için Malzemeler; 3 su bardagi un 1 tatli kasigi yas maya 1 cay kasigi tuz aldigi kadar su YAPILIŞI; önce Lavaşı hazırlayalımBir kabin icine yas mayayi,az su ile eritelim,unu ilave edelim,tuzu da ilave edip kulak memesi kivamina gelene kadar yoguralımMinik bezeler yaptıktan sonra mayalandiralimTezgaha un serpip bezeleri pisirmek icin kullanacaginiz teflon tava büyüklügünde bir merdane ile acalımTeflon tavada altını ve üstünü kızarana kadar cevirerek pisirelim Etleri minik minik dograyalimTavaya sıvı yagı koyup etleri ilave ediyoruz etleri güzelce kavurduktan sonra kapagini kapatiyoruz ,suyunu salip cektikten sonra üzerine dogradığımız biberi ve sarmısakları ilave ediyoruzKabukları soyulmus domatesi,tuzu ve baharatları da ilave edip biraz daha kavuruyoruzPisince ocaktan alip lavasla servis ediyoruz afiyet bal şeker olsun |
İçLi Lavaş Tarifi |
10-28-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İçLi Lavaş Tarifiofffffff görüntüye bakk yemede yanında yat diyeceğim olmayacak en iyisi bunu yemeli:)) |
İçLi Lavaş Tarifi |
10-28-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İçLi Lavaş Tarifiben yemeğe gidiyorum vallaa duramıcam artık |
|