![]() |
Şubat Ayında Tüketecegimiz Gidalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şubat Ayında Tüketecegimiz GidalarŞubat Ayında Tüketecegimiz Gidalar Sebzelerden: Brokoli, brüksel lahanası, karnabahar, pazı, hindibağ, ıspanak, pırasa, pancar, defneyaprağı, havuç, frenk soğanı, turp ![]() Meyvelerden: Elma, portakal, muz, greyfurt, ayva ![]() Balıklardan: Uskumru, istavrit, lüfer, palamut, tekir, kefal, kalkan, gümüş balığı, somon ![]() Kansere karşı korunmada çok etkili lahanagillerden olan; lahana, brüksel lahanası, karnabahar ve brokoliyi sık sık yiyebilirsiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|