PatlıCan TurşUsu Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
PatlıCan TurşUsu Tarifipatlıcan turşusu Malzemeler
Bostandan çürük çarığı olmayan düzgün ve de küçük patlıcanlar alın Güzelce yıkadıktan sonra, büyük tencerede haşlayın Sonra, hemen bir süzgece alıp üzerine esaslı bir ağırlık yerleştirin Ve, bir gece bekletin Patlıcanlar ezilmesin, ama acı suyunun da iyice süzülmesi gerekiyor Ertesi sabah, öbür hazırlanan harç malzemesini, ince ince kıyarak patlıcanların içine doldurun Ve, kereviz sapları ile bağlayın Patlıcanları büyük kavanoza dizip üzerine tuz, sirke ve su ekleyin Kavanozların ağızlarını sıkıca bağlayın Ancak, birkaç gün sonra, tuzunu kontrol etmek, ve şayet tuzu az ise biraz tuz katmak gerekebilir
|
|
PatlıCan TurşUsu Tarifi |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
PatlıCan TurşUsu Tarifitarif için saol tursu deilde karnı yarıgın tarifini versen daha ii olurdu =) |
|
PatlıCan TurşUsu Tarifi |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
PatlıCan TurşUsu Tarifi:)) tmm onuda ekLerim:)) |
|
|
|