![]() |
Benim İcin Guzel Sozler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim İcin Guzel SozlerHerkes insanlığı değiştirmeyi düşünür ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim İcin Guzel SozlerÖlümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur, o gelince de ben olmayacağım ![]() MONTAIGNE __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim İcin Guzel SozlerSev seni seveni/Sana gönül vereni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim İcin Guzel SozlerYiğitlik intikam almak değil tahammül etmektir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim İcin Guzel SozlerAkıllı insan, düşündüğü her şeyi söylemez, fakat söyleyeceği her şeyi düşünerek söyler ![]() ARISTOTELES |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim İcin Guzel SozlerYaşadıklarımdan ögrendiğim bir şey var: Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara, göğe, bütün evrene karışırcasına ![]() ![]() ![]() ATAOL BEHRAMOĞLU |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim İcin Guzel SozlerHakiki sevgi iyilik gördüğünde artmayan kötülük gördüğünde de eksilmeyendir" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim İcin Guzel SozlerOlgun insan güzel söz söyleyen değil,söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim İcin Guzel SozlerBir insanin yaşamından değerli bir şeyi yoksa, o insanin yaşamının da değeri yoktur ![]() TAGORE |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim İcin Guzel SozlerDünya üç gündür; dün, bugün ve yarın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim İcin Guzel SozlerHayat mücadele değildir ![]() ![]() Teşekkürler Asi Melek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim İcin Guzel SozlerEn İyİ İntİkam Unutmak Ve BaĞiŞlamaktir ![]() AteŞ Gİbİ Ol BaŞkalarina IŞik Ver,mum Gİbİ Olup Sadece Kendİnİ Aydinlatma! Bİrİnİ Aldatan,Ötekİnİ De Aldatir ![]() DÖrt Şey İnsanin Ruhunu Bozar,hirs,korku,tembellİk Ve Borç GerçekleŞtİrebİleceĞİmİz Arzular GÜzeldİr Kİmseyİ KÜçÜmsemeyİn ![]() ![]() DÜnyada İkİ Şey HerŞeyden GÜzeldİr,gÖktekİ Yildizlar Ve Rahat Vİcdan ![]() ÖmrÜn Bereketİ Yapilan İyİlİklere BaĞlidir ![]() DÜn Yenİlenler BugÜnÜn Galİplerİdİr |
![]() |
![]() |
|