![]() |
Benim İcin Guzel Sozler
Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür. Ama kimse önce kendisini değiştirmeyi düşünmez.V.Hugo
|
Benim İcin Guzel Sozler
Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur, o gelince de ben olmayacağım.
MONTAIGNE __________________ |
Benim İcin Guzel Sozler
Sev seni seveni/Sana gönül vereni. Sevgin için geleni/Senin için öleni
|
Benim İcin Guzel Sozler
Yiğitlik intikam almak değil tahammül etmektir. SHAEKESPEARE
|
Benim İcin Guzel Sozler
Akıllı insan, düşündüğü her şeyi söylemez, fakat söyleyeceği her şeyi düşünerek söyler.
ARISTOTELES |
Benim İcin Guzel Sozler
Yaşadıklarımdan ögrendiğim bir şey var: Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara, göğe, bütün evrene karışırcasına.çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır.Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana.
ATAOL BEHRAMOĞLU |
Benim İcin Guzel Sozler
Hakiki sevgi iyilik gördüğünde artmayan kötülük gördüğünde de eksilmeyendir"
|
Benim İcin Guzel Sozler
Olgun insan güzel söz söyleyen değil,söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır
|
Benim İcin Guzel Sozler
Bir insanin yaşamından değerli bir şeyi yoksa, o insanin yaşamının da değeri yoktur.
TAGORE |
Benim İcin Guzel Sozler
Dünya üç gündür; dün, bugün ve yarın. Dün geçti, yarın geleceği belli değil. Öyle ise bugünün kıymetini bil."
|
Benim İcin Guzel Sozler
Hayat mücadele değildir. Mücadele HAYATTIR.
Teşekkürler Asi Melek. Hepsi çol güzel. Bir tane de ben ekledim. çok beğendğim bir söz bu. |
Benim İcin Guzel Sozler
En İyİ İntİkam Unutmak Ve BaĞiŞlamaktir.
AteŞ Gİbİ Ol BaŞkalarina IŞik Ver,mum Gİbİ Olup Sadece Kendİnİ Aydinlatma! Bİrİnİ Aldatan,Ötekİnİ De Aldatir. DÖrt Şey İnsanin Ruhunu Bozar,hirs,korku,tembellİk Ve Borç GerçekleŞtİrebİleceĞİmİz Arzular GÜzeldİr Kİmseyİ KÜçÜmsemeyİn.herkesİn Kendİne GÖre Bİr DeĞerİ Vardir. DÜnyada İkİ Şey HerŞeyden GÜzeldİr,gÖktekİ Yildizlar Ve Rahat Vİcdan. ÖmrÜn Bereketİ Yapilan İyİlİklere BaĞlidir. DÜn Yenİlenler BugÜnÜn Galİplerİdİr |