Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gece, güneşi

Gece Güneşi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gece Güneşi

Gecenin karanlığında kaybolmuşcasına dolaşıyorum Biçare ve avare, hiçbirşey göremiyorum,gece tüm karanlığıyla çökmüş üzerime Ölsem kimsenin ruhu duymaz sanki Yolumu kaybetmişcesine dolaşıyorum bir o yöne bir o yöne Bıkıyorum artık yürümekten kaybetmişim yolumu kurtulma şansım yok artık vazgeçiyorum çabalamaktan Kendimi Azrail'in kollarına bırakıyorum sanki, kapatıyorum gözlerimi Bir anda tüm karanlık yok oluyor sanki hertaraf aydınlanıyor, Gözlerim yanıyor Ne olduğunu anlamıyorum ama içime bir serinlik çöküyor gözlerimi yavaş yavaş açıyorum Gök yüzünde beyaz bir ışık, bulutlar çekilmişti Ay gökyüzünden beni izliyordu bir anda onu gördüm, Ayın üstüne oturmuş bana bakıyordu Beni izliyordu ve sanki beni büyülüyordu her nefes alışımda ona biraz daha aşık oluyordum Gece güneşim, birtanem beni çaresizlikten kurtarıyordu
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com