Yozgat Testi Kebabı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yozgat Testi Kebabı1 adet Testi 3 kğ Kuşbaşı et1 kg Domates300 gr Sarımsak200 gr Sivri biber200 gr TereyağıKarabiber, tuz Doğranmış domates, sivri biber ve sarımsak kuşbaşı ete katılarak ezmeden iyice karıştırılır Yeterince tuz ilave edilir Testi içi iyice yıkandıktan sonra karıştırılan malzeme testinin içerisine doldurulur En üste tereyağı konulur Testinin ağzı hamur ile kapatılır ve ortası hafif açılır Genellikle açık havada odun veya meşe kömürü yakılmış bir ateşte pişirilir İki saate yakın bir zamanda pişen yemeği ilk defa yapanlara meşe kömürüyle yapmaları tavsiye edilir Yemek piştikten sonra testi kırılarak yemek testinin içinden servis yapılır![]() (Afiyet Olsun) |
|
Yozgat Testi Kebabı |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yozgat Testi Kebabıvallahi ben beceriksizimdir ben yapmiim en iisi ama sizi lokantaya götürüp ısmarlayayım olar mı |
|
Yozgat Testi Kebabı |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yozgat Testi KebabıYok biz senın elinden yemek ıstemişdik :drug: :yiyelim: |
|
Yozgat Testi Kebabı |
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yozgat Testi Kebabıeheuheu e hadi yapayım barii ama beğenmezseniz ve hasta olursanız doktora götürmem ve hiç bir sorumluluk kabul etmem bütün forumu bekliyoruz hadi ben mutfağa kaçar :l050: |
|
Yozgat Testi Kebabı |
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yozgat Testi Kebabıvallahi arkadaşlar herkese yemesini tavsiye ederim bende yozgat lıyım ve harika bişey valla |
|
|
|