![]() |
Yozgat Testi Kebabı
1 adet Testi
3 kğ. Kuşbaşı et 1 kg. Domates 300 gr. Sarımsak 200 gr. Sivri biber 200 gr. Tereyağı Karabiber, tuz Doğranmış domates, sivri biber ve sarımsak kuşbaşı ete katılarak ezmeden iyice karıştırılır. Yeterince tuz ilave edilir. Testi içi iyice yıkandıktan sonra karıştırılan malzeme testinin içerisine doldurulur. En üste tereyağı konulur. Testinin ağzı hamur ile kapatılır ve ortası hafif açılır. Genellikle açık havada odun veya meşe kömürü yakılmış bir ateşte pişirilir. İki saate yakın bir zamanda pişen yemeği ilk defa yapanlara meşe kömürüyle yapmaları tavsiye edilir. Yemek piştikten sonra testi kırılarak yemek testinin içinden servis yapılır. (Afiyet Olsun) |
Yozgat Testi Kebabı
Hadi yapta yıyelım :)
|
Yozgat Testi Kebabı
vallahi ben beceriksizimdir ben yapmiim en iisi ama sizi lokantaya götürüp ısmarlayayım olar mı
|
Yozgat Testi Kebabı
Yok biz senın elinden yemek ıstemişdik :drug: :yiyelim:
|
Yozgat Testi Kebabı
eheuheu e hadi yapayım barii ama beğenmezseniz ve hasta olursanız doktora götürmem ve hiç bir sorumluluk kabul etmem bütün forumu bekliyoruz hadi ben mutfağa kaçar :l050:
|
Yozgat Testi Kebabı
vallahi arkadaşlar herkese yemesini tavsiye ederim bende yozgat lıyım ve harika bişey valla
|
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.