Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
doner, pilav, ustu

Pilav Ustu Doner

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pilav Ustu Doner



2 buyuk parca bonfile
200 gr orta yagli kiyma
Tuz
Karabiber

Once kiymayi tuz ve karabiber ile yogurun Bonfileler ile ayni buyuklukte yuvarlak bir sekil verin Iki bonfilenin arasina yerlestirin

Plastik ile ortun, buzluga kaldirin Ertesi gun kesmeye baslamadan 45 dakika once buzluktan cikarin Bicak, elektrikli bicak veya elektrikli salam kesici ile, cok ince dilimler halinde kesin Genis bir tavada kizartmaya baslayin Cok fazla kizartmayin, ince olduklari icin hemen yanabilirler

Geleneksel doner, pirinc veya bulgur pilavinin uzerine eritilmis kirmizi aci biberli tereyag ile servis yapilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.