Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çitlatma, hamsi, tarifi

Hamsi Çitlatma Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hamsi Çitlatma Tarifi



HAMSİ ÇITLATMA

Malzeme:

1 kg hamsi,
1 su bardağı sıvıyağ,
3 baş soğan,
bir tutam maydanoz,
tuz,
Tarif:

Temizlenip, tuzlanan hamsi tepsiye dizilir Üzerine halka halka doğranmış soğanlar yayılır Sıvıyağı hamsilerin üzerine gezdirilir Tepsinin üzeri bir yağlı kağıt ile kapatılarak orta ısıdaki fırında pişirilir Pişen hamsiler ince kıyılmış maydanozla süslenerek servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.