![]() |
Barbunya İzgara Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barbunya İzgara TarifiBarbunya Izgara Tarifi MALZEMELER 4-5 adet barbunya balığı, 2 adet biber 1 adet domates Sosu için: 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı limon suyu tuz YAPILIŞ TARİFİ Ön hazırlık olarak içini temizlemek için balıkların karınlarını kesin ![]() ![]() ![]() ![]() Domatesi ve biberleri de ızgarada pişirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Barbunya İzgara Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barbunya İzgara TarifiBarbunya Izgara Tarifi 12 adet barbunya 3 kaşık zeytinyağı 1/2 demet maydanoz 1 bardak un Kuyruk uçları ve yüzgeç kanatları da kesilerek iyice temizlenen balıklar önce tuzlanır, sonra zeytinyağına ve una bulanarak ızgaraya alınır ![]() Barbunya eti son derece gevrek olduğundan una bulanmadığı takdirde parçalanır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|