Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bdug, kebabı, tarifi

Bdug Kebabı Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bdug Kebabı Tarifi



Bdug Kebabı Tarifi

MALZEMELER:
1 adet çömlek güveç (2 kişilik),
100 gr Kuşbaşı kuzueti
1 adet domates
1 adet acı veya tatlı sivri biber
Birkaç diş sarımsak
1 adet soğan
1 çorba kaşığı tereyağı veya margarin
Karabiber, pulbiber, tuz ve iki defne yaprağı

HAZIRLANIŞI:
Kuzu etini bir kabin içine alın kabuğunu soyduğunuz domatesi soğanı sivribiberi ve sarımsağı da irice doğrayıp kaba ilave edin tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın ve bunları çömleğe doldurun 2 adet defne yaprağını da ve tereyağını da koyup çömleğin ağzını yağlı kâğıtla kapatıp bağlayın üzerine bir - iki delik açın istenilirse su ve unla yapılmış hamurla da kapatılabilir Fırında 50 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.