Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
etli, güveç, patatesli, sarmısaklı, tarifi

Etli Patatesli Sarmısaklı Güveç Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Patatesli Sarmısaklı Güveç Tarifi



Etli Patatesli Sarmısaklı Güveç Tarifi

MALZEMELER

;1KG kuzu kuşbaşı et,20 diş sarmısak,4 tane yeşil biber,1 tane kırmızı biber,yarım kilo küçük taze patates, 3 tane domates , 2 yemek kaşığı sıvı yağı , bir çay kaşığı karabiber, kararınca tuz

Yapılışı ;

Etleri yıkayıpsuyunu süzün Fırın kabını Eti Sarmısakları yeşil biberleri domatesleri kırmızı biber yağı karabıber ve tuzu koyun patatesleri koyun elinizle üstünden bastırın üstüne yağlı kağıt yada aliminyum folyo ile kapatın önceden ısıtılmış 180-190 derecelik fırında 90 dk pişirin

Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.