![]() |
Etli Patatesli Sarmısaklı Güveç Tarifi
Etli Patatesli Sarmısaklı Güveç Tarifi
MALZEMELER ;1KG kuzu kuşbaşı et,20 diş sarmısak,4 tane yeşil biber,1 tane kırmızı biber,yarım kilo küçük taze patates, 3 tane domates , 2 yemek kaşığı sıvı yağı , bir çay kaşığı karabiber, kararınca tuz Yapılışı ; Etleri yıkayıpsuyunu süzün. Fırın kabını Eti Sarmısakları yeşil biberleri domatesleri kırmızı biber yağı karabıber ve tuzu koyun patatesleri koyun. elinizle üstünden bastırın . üstüne yağlı kağıt yada aliminyum folyo ile kapatın önceden ısıtılmış 180-190 derecelik fırında 90 dk pişirin Afiyet olsun |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.