![]() |
Balik Tava Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balik Tava TarifiBALIK TAVA Malzeme: 1 kilo balık (Kefal, mercan, uskumru, hamsi, sardalya), 2 kahve fincanı un, 1 çay bardağı sıvıyağ, 1 limon, tuz, Tarif: Usulüne uygun olarak temizlenmiş balıklar yıkanıp tuzlanarak, sularının iyice süzülmesi için bir kevgire konur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Balik Tava Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balik Tava Tarifi(Uskumru, kefâl, hamsi gibi balıklardan) 1 kilo balık 2 kahve fincanı un 1 limon biraz tuz zeytinyağı Balıkların pullarını, solungaçlarını, içini temizliyerek çıkarınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|