![]() |
Hardallı Hindi Göğüz İzgara Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hardallı Hindi Göğüz İzgara TarifiHardallı hindi Göğüz Izgara Tarifi Malzemeler 3 çorba kaşığı zeytinyağı 2 tatlı kaşığı hardal 2 çorba kaşığı taze kekik 3-5 yaprak adaçayı 4 adet hindi göğüs parçası (her biri yaklaşık 200gr) 2 limon 1 portakal 2 yeşil limon ¼ su bardağı hardal (serviste kullanmak için) Yapılışı Zeytinyağı, hardal, taze kekikleri ve adaçayı yapraklarını Arzum Metalmix el blenderiyle karıştırın ![]() ![]() Hindileri sosdan çıkartıp Arzum Tostçunun ızgara fonsiyonunda pişirin ![]() ![]() Bu arada portakal ve limonları dilimleyip ızgarada pişirin ![]() Hindileri ızgara limon ve portakalların eşliğinde hardalla servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|