Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
göğüz, hardallı, hindi, izgara, tarifi

Hardallı Hindi Göğüz İzgara Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hardallı Hindi Göğüz İzgara Tarifi



Hardallı hindi Göğüz Izgara Tarifi

Malzemeler
3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 tatlı kaşığı hardal
2 çorba kaşığı taze kekik
3-5 yaprak adaçayı
4 adet hindi göğüs parçası (her biri yaklaşık 200gr)
2 limon
1 portakal
2 yeşil limon
¼ su bardağı hardal (serviste kullanmak için)

Yapılışı
Zeytinyağı, hardal, taze kekikleri ve adaçayı yapraklarını Arzum Metalmix el blenderiyle karıştırın Hindi göğüslerini bu sosa bulayıp buzdolabında iki saat bekletin (bu aşamada eğer elinizde fazla göğüs varsa bunları da soslayıp dondurabilirsiniz)
Hindileri sosdan çıkartıp Arzum Tostçunun ızgara fonsiyonunda pişirin Kapta kalan sosu hindiler pişerken üstlerine fırçayla sürün
Bu arada portakal ve limonları dilimleyip ızgarada pişirin
Hindileri ızgara limon ve portakalların eşliğinde hardalla servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.