![]() |
Böbrek Yahnisi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böbrek Yahnisi TarifiBöbrek Yahnisi Tarifi 12 kuzu böbreği (temizlenip ince dilimlenmiş) 30 gr (2 çorba kaşığı) margarin 2 çorba kaşığı rafine yağ 4 soğan (ince dilimlenmiş) 2 domates (kabukları soyulup çekirdekleri ayıklanmış) 200 gr (1 su bardağı) Dömi-glas sos 1 çorba kaşığı taze maydanoz (ince kıyılmış) 2 limonun suyu ve kabuğunun rendesi Fırınınızı önce orta sıcaklığa getirip (180°C) ısıtınız ![]() Orta boy bir tavada bir çorba kaşığı yağ ve rafine yağı orta ateşte eritiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|