Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biryan, tarifi

Biryan Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Biryan Tarifi







Malzemeler :

* 3 su bpirinç
* 12 adet tavuk baget
* 3 biber
* 2 domates
* tuz,karabiber
* sıvıyağ
* tavuk suyu

Hazırlanışı :

Pilav tavasına sıvıyağ ve pirinç alınarak kavrulur Üzerine doğranmış biber eklenerek kavrulmaya devam edilir Daha sonra domates de eklendikten bir süre sonra tepsiye alınır Üzerine haşlanmış tavuk bagetleri ve alabildiği kasar tavuk suyu verilerek pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Biryan Tarifi

Eski 10-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Biryan Tarifi



Biryan İçin Malzemeler :
• 12 tane tavuk baget
• 3 su bardağı pirinç
• 3 tane biber
• 2 tane domates
• tuz,karabiber
• tavuk suyu
Biryan tarifi
Pilav tavasına pirinç ve sıvıyağ koyarak kavurmaya başlayın Daha sonra üstüne doğranmış biber ekleyin Bir süre sonra üzerine domates de ekleyerek kavurmaya devam edin Son olarak tepsiye aldıktan son üzerine alabildiği kadar tavuk suyu ve haşlanmış tavuk bagetleri koyarak pişirin Sonra dilediğiniz gibi servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.