![]() |
Biryan Tarifi
http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg Malzemeler : * 3 su b.pirinç * 12 adet tavuk baget * 3 biber * 2 domates * tuz,karabiber * sıvıyağ * tavuk suyu Hazırlanışı : Pilav tavasına sıvıyağ ve pirinç alınarak kavrulur. Üzerine doğranmış biber eklenerek kavrulmaya devam edilir. Daha sonra domates de eklendikten bir süre sonra tepsiye alınır. Üzerine haşlanmış tavuk bagetleri ve alabildiği kasar tavuk suyu verilerek pişirilir. |
Biryan Tarifi
Biryan İçin Malzemeler :
• 12 tane tavuk baget • 3 su bardağı pirinç • 3 tane biber • 2 tane domates • tuz,karabiber • tavuk suyu Biryan tarifi Pilav tavasına pirinç ve sıvıyağ koyarak kavurmaya başlayın. Daha sonra üstüne doğranmış biber ekleyin. Bir süre sonra üzerine domates de ekleyerek kavurmaya devam edin. Son olarak tepsiye aldıktan son üzerine alabildiği kadar tavuk suyu ve haşlanmış tavuk bagetleri koyarak pişirin. Sonra dilediğiniz gibi servis edin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.