Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buğulama, kuzu, sarımsaklı, tarifi

Sarımsaklı Kuzu Buğulama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarımsaklı Kuzu Buğulama Tarifi



1 adet kuzu kol

25 adet arpacık soğan

12 diş sarımsak

1,5 su bardağı su

3 çorba kaşığı margarin

Tuz

Kuzu etini, yumurta büyüklüğünde parçalara ayıralım

Margarini eritip, etleri ilave edelim

Etler suyunu salıp da çekinceye kadar, kısık ateşte kavuralım

Etler suyunu çekince, 1-2 dakika daha kavurup yeterince su ilave ettikten sonra, pişirelim

Soğanları ve sarımsakları da katıp, pişmelerini bekleyelim

Yeterince tuzunu ekleyip ocaktan indirdikten sonra, sıcak sıcak servis yapalım

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.