![]() |
Sarımsaklı Kuzu Buğulama Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarımsaklı Kuzu Buğulama Tarifi1 adet kuzu kol 25 adet arpacık soğan 12 diş sarımsak 1,5 su bardağı su 3 çorba kaşığı margarin Tuz Kuzu etini, yumurta büyüklüğünde parçalara ayıralım ![]() Margarini eritip, etleri ilave edelim ![]() Etler suyunu salıp da çekinceye kadar, kısık ateşte kavuralım ![]() Etler suyunu çekince, 1-2 dakika daha kavurup yeterince su ilave ettikten sonra, pişirelim ![]() Soğanları ve sarımsakları da katıp, pişmelerini bekleyelim ![]() Yeterince tuzunu ekleyip ocaktan indirdikten sonra, sıcak sıcak servis yapalım ![]() |
![]() |
![]() |
|