Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buğlaması, düdüklüde, kuzu, tarifi

Düdüklüde Kuzu Buğlaması Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Düdüklüde Kuzu Buğlaması Tarifi



Düdüklüde Kuzu Buğlaması Tarifi

1 kg kemikli süt kuzusu
1/2 bardak su
10 arpacık soğan
3 çorba kaşığı sadeyağ (silme) veya margarin
2 diş sarmısak biraz tuz

Düdüklü tencereye yağ, su ve soyduğunuz soğanlarla sarmısak konur Yumurta iriliğinde doğranmış et ve tuz da ilâve edilir Kapağı kapatılır Düdük çalıncaya kadar harlı, sonra da orta ateşte 35 - 38 dakika pişirilip indirilir Tabağa alınıp sıcak servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.